Билетите за Ботев (Пд) - Локо (Пд) свършиха

Огромна опашка се изви пред клубната база в Коматево още от 7:00 часа сутринта

Билетите за Ботев (Пд) - Локо (Пд) свършиха

Билетите за пловдивското дерби между Ботев и Локомотив са вече разпродадени. Всички пропуски бяха изкупени бързо, след като бяха пуснат в продажба. 

 

Огромна опашка за билети се изви пред клубната база на "Ботев" в Коматево още от 7:00 часа сутринта. "Жълто-черните" фенове окупираха входовете към касите и с нетърпение чакаха да стане 9:00 часа. Тогава стартира продажбата на билети за пловдивското дерби с Локомотив, което ще се състои идната събота (27 септември) от 17:00 часа в Коматево.

 

Цените на билетите бяха от 8 до 12 лева.  Много хора не са успели да се снабдят с пропуски заради дългите опашки. В официалната страница на клуба във Facebook фенове споделят за огромния интерес:

 

"По принцип за централната трибуна се пускат 600 билета, а всичко останало е с карти. Друг е въпросът, че днес не бяха пуснати 600 билета, а доста по-малко. Причината никой не споменава, но поне да уведомяват, че няма да е реалната бройка".

 

Друг споделя следното: "Свободно се продават билети само за 3-и блок, който е за 600 човека. Въпросът е : защо се пуснаха само 300 билета и как те свършиха за не повече от 70 човека, като уж се даваха по 2 билета на човек? Малко ми напомнят на буферските номера."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки