Мишо Александров: Повече ме е яд от тази загуба, отколкото от Ливърпул+ВИДЕО

"Ако коментирам съдийството, ще ме глобят", каза още футболистът

Мишо Александров: Повече ме е яд от тази загуба, отколкото от Ливърпул+ВИДЕО

Футболистът на Лудогорец Михаил Александров заяви след загубата с 1:2 от футболния колос Реал Мадрид, че отборът е дал най-доброто от себе си в мача от груповата фаза на Шампионска лига. "Знаехме че няма какво да загубим и дадохме най доброто от себе си. Реал Мадрид е най-класният в Европа и света според мен. Най-нормалното е да се затворим срещу тях. В Примера получават 8 гола срещу тях."

Александров добави, че няма да коментира съдийството, тъй като може да бъде санкциониран. "Ако го коментирам, ще ме глобят, така че по-добре да си замълча. Мисля, че за нас имаше дузпа, а за тях – не."

"С Дяков си говорих, в този мач повече ме е яд, отколкото с Ливърпул, защото ако не се бяха случили някои неща, можехме поне равен да направим срещу този отбор. Готови бяхме за точка още днес, но по стечение на обстоятелствата, не се случи. Може би щяхме да сме доволни, ако бяхме измъкнали 3 точки. Аз съм такъв, че когато падам, не съм доволен."

"Доста е интересно е чувството, защото Реал  ми е любим отбор.  Мисля, че се получи един добър мач и зарадвахме феновете", каза още футболистът.

Александров бе категоричен, че Лудогорец подхожда с респект към всеки отбор, независимо дали е мач от Шампионска лига или от родното ни първенство. "Няма такова нещо. Отдаваме респект към всеки отбор в България, не е толкова ниско нивото на първенството, както всички казват."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки