Разочарованият Гонзо: Някои се помислиха за големи футболисти след Лудогорец

„Смятам, че имаше и трета дузпа за нас”, каза треньорът на Левски

Разочарованият Гонзо: Някои се помислиха за големи футболисти след Лудогорец

Старши треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо остана крайно разочарован от равенството с Марек 1:1. Той заяви, че някои от футболистите са се помислили за „твърде големи” след победата над Лудогорец и днес са дошли просто на разходка до Дупница.

 

„Подценихме мача, проспахме първото полувреме. Не се игра и много заради лежането на домакините, но пропуснахме ситуации, които малките деца бих вкарали. Това са футболисти на Левски и трябва да показват във всеки мач, че са класни играчи. Типично по български обаче развалихме добрите впечатления след победата над Лудогорец. Част от футболистите бяха дошли на разходка до Дупница. Разочарован съм”, каза той.

 

„Първите 15 минути ние само се разхождахме, някои си помислиха, че са големи футболисти след Лудогорец. Няма да взимам мерки, не е до това. Не може един футболист да направи силен мач и после трагичен. Така загубихме инерцията. Продължаваме да работим и да търсим верния път. Първенството е маратон, има още много мачове, но в крайна сметка Левски днес трябваше д вземе трите точки”.

 

„Двете дузпи са чисти, ако им и пет дузпи трябва да се свирят. При гола на Марек имаше игра с ръка. Без агресия няма как д си печелим мачовете. Смятам че имаше и трета дузпа, която не се даде”, добави Гонзо.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки