Батков прикани Сираков: Щом има бомба, да дръпне детонатора като камикадзе (ВИДЕО)

Собственикът на Левски беше на откриването на новия изкуствен терен на "Герена"

Батков прикани Сираков: Щом има бомба, да дръпне детонатора като камикадзе (ВИДЕО)

Собственикът на Левски Тодор Батков нападна бившия директор Наско Сираков. Сираков наскоро отново заяви, че разполага с "бомба", която може да взриви атмосферата на "Герена".. 

"Дайте да не говорим за бомби. Миналата седмица видяхте какво стана. Сираков да я покаже, да я взриви, да дръпне детонатора, да се направи на камикадзе", отвърна Батков към Сираков. 

Босът на "Левски" говори на "Герена", където "сините" официално откриха новия изкуствен терен. Ръководството организира тържество, на което отец Симеон извърши водосвет на игрището, както и на обновените съблекални към изкуствения терен.

Адвокатът каза, че се чувства виновен, че по-рано не е осигурил пари за нов терен.

„Този терен е реализация, която отдавна трябваше да се направи. Предишното изкуствено игрище го направихме 2004 година, но то се амортизира и от 2011 година това ми е големият проблем през цялото време. Чувствам известна вина, защото доста контузии се получаваха на предишния терен, който беше амортизиран”.

Той благодари на Иво Тонев за усилията за строежа на сектор „А” броени дни след изборната победа на ГЕРБ.

 

„За сектор „А” Иво Тонев има изключителен принос и това, което обеща пред цяла България, го изпълнява. Надявам се скоро да завършим сектора и после ще мислим за други сектори”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки