Излиза книга за волейболните успехи в Перник

Тази година се навършват 65 години от първата шампионска титла, завоювана от женския отбор на „Железничар” Перник и 60 години от първата титла на мъжете

Излиза книга за волейболните успехи в Перник

„Волейболната слава на Перник” е събрана в книга от 328 страници на Стефан Сергиев. Идеята за написването й идва точно преди една година на крепостта „Кракра”, когато той и легендата на волейбола Тодор Симов са поканени сред 100-те известни перничани, прославили града в страната и чужбина, пише "Перник Тудей".

„Тази година се навършват 65 години от първата шампионска титла, завоювана от женския отбор на „Железничар” Перник и 60 години от първата титла на мъжете, завоювана от отбора на „Миньор” Перник. Организационния комитет под председателството на заслужилия майстор на спорта Тодор Симов ще направи среща с поколения пернишки волейболисти, техните наследници и любители на спорта . На нея ще бъде официално представена и книгата „Волейболната слава на Перник”. Проявата ще бъде на 18 октомври от 11 часа в кафето на Арт-салона”, уточни Стефан Сергиев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки