Велислав Вуцов: Ако Тошко Неделев дойде в Ботев, ще бъда най-щастливият човек (+ВИДЕО)

Не съм чул обаче за воденето на преговори за преотстъпването му, уточни треньорът на Ботев

Велислав Вуцов: Ако Тошко Неделев дойде в Ботев, ще бъда най-щастливият човек (+ВИДЕО)
Старши треньорът на Ботев (Плодвив) Велислав Вуцов заяви, че ще бъде изключително щастлив, ако националът Тодор Неделев се завърне в състава. Неделев премина в Майнц 05 през миналата зима, но не успя да се утвърди в състава на германците има шанс отново да подсили "жълто-черните" като преотстъпен за пролетта.
 
"Ако Тошко Неделев дойде в Ботев, аз ще съм най-щастливият човек. Не съм чул обаче за воденето на преговори за преотстъпването му. Той е един феноменален футболист, според мен, както за Ботев, така и за България. Да не казвам най-добрия, за да не обидя някого.
 
Той е сред тримата най-добри български играчи и е голям талант. Какво ли не се изписа през тази седмица за трансфери на наши играчи в други отбори, а те са тук", коментира Вуцов информациите, че ръководството на клуба ще се опита да привлече през зимната пауза Тодор Неделев под наем от Майнц 05.
 
"Следващят трансферен прозорец отваря през януари. Сега да се говори за трансфери е фантастика. Всичко може да се случи. Заляха ни с оферти, а до мен никакви не са стигнали. Аз много харесвам Тодор Неделев като играч, а и всички знаем, че той много обича Ботев. Дали обаче ще го вземем не мога да кажа. То и Роналдо, ако е свободен, може да се пробваме.
 
Не съм чул, да са водени преговори за Тодор Неделев. Знам, че от Майнц 05 са много коректни. Всички траншове са изплатени към нас са и трудно биха се разделили с него. Пожелавам на Тошко да се адаптира в Майнц 05.
 
Ако не може да се адаптира и се върне, ще бъде много добре за Ботев, но по-добре е той да се адаптира. Примерно Гарет Бейл се наложи да го чакат една година в Реал Мадрид, а струва 100 милиона евро", каза още треньорът на "канарчетата".
 

Защитникът Росен Колев е близо до завръщане на терена. "Росен Колев, който претърпя тежка контузия е готов за натоварване, направи добър мач срещу ЦСКА за дубъла. Работи добре и малко му трябва да се върне. Нека обаче не се заблуждаваме, все още не е готов за игра", завърши Велислав Вуцов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки