Гигов за ексцесиите: Ако продължават, публиката ще намалее значително (+ВИДЕО)

„Трябва да си вземем всички домакински мачове до края”, отсече босът на Локо (Сф)

Гигов за ексцесиите: Ако продължават, публиката ще намалее значително (+ВИДЕО)
„Отсега нататък ще се опитам на всеки мач да бъда с отбора.”

Това заяви собственикът на Локомотив (София) Николай Гигов след домакинския успех над Ботев (Пловдив) с 3:1 в среща от XII кръг на „А” група, съобщи репортер на Novsport.com.

„Страхотен мач! Нашият тим игра подредено, умно и много правилно срещу един стойностен отбор като Ботев (Пловдив). Те се представят добре, независимо от проблемите и текучеството в състава.”

„Димитър Васев е нашият треньор и щом Локомотив играе добре, заслугата е основно негова” допълни Гигов, който бе помолен за коментар относно ситуацията, при която фенове на Ботев (Пд) нахлуха на терена и мачът бе временно прекъснат.
 
„Това, което се случи, не им е за първи път. Помним какво се случи в Бургас за купата. Още от вторник се започна една такава атака срещу нас. Първо получихме писмо от Ботев за ремонт на стадиона им. То бе адресирано лично до мен и те искаха някаква сума пари, защото нашите фенове били изпочупили неща по техния стадион. После се оказа, че са се били объркали и това писмо било за Локомотив (Пловдив). След това се започнаха едни коментари за 6 месеца, за 12 месеца, а всъщност ние имаме само две забавени заплати на футболистите. Всички тези неща не ни повлияха, а напротив – помогнаха ни да се мобилизираме. Затова аз искам да благодаря на този, който ги е писал. Не мога да обвинявам никого, защото всеки има право да си говори каквото иска, но когато границата бъде премината, не е приятно”, каза той, а после бе запитан дали обмисля оттегляне от Локомотив (София)?

„Трява всички да го знаете - освен аз, никой друг не дава пари за този отбор! Ако аз напусна Локомотив, вие няма откъде да взимате интервюта.”






Къде ще е отборът в края на сезона?

„Няма да давам мнение къде ще завършим в класирането. Трябва да си вземем всички домакински мачове до края. За нас този двубой бе много важен. Не само победата, но и да го спечелим с два гола разлика, защото накрая знаете, че ако точките са равни, то головата разлика има сила на една точка.”

Защо нямаше полиция на стадиона преди ексцесиите?

„Ние имаме договор с фирма, която ни пази, а ако се наложи, тогава идва полиция. Така е навсякъде в Европа. Мисля, че ако това продължи, публиката ще намалее значително... за жалост.”



Какво мисли за представянето на националния отбор на България?

„Според мен, Любослав Пенев можеше да експерементира с някои играчи от вътрешното първенство, щом легионерите не се представят на ниво. Аз обаче бях от хората, които го предложиха за наставник и смятам, че на този етап това не стой на дневен ред неговата смяна.”
Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки