Вуцов: Стана ми ясно като видях организацията – съдията, кой е баща му, къде работи, кой е делегатът, кои са му приятелите… (+ВИДЕО)

"Ако си отворя устата някой ден, ще стане страшно, иначе закономерно загубихме"

Вуцов: Стана ми ясно като видях организацията – съдията, кой е баща му, къде работи, кой е делегатът, кои са му приятелите… (+ВИДЕО)
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов заяви, че тенденцията срещу неговия тим отстрана на съдийството е била от първата до последната минута. Иначе той призна, че чисто игрово „канарчетата” са отстъпили пред Локомотив (София). Двубоят завърши със загуба за пловдивчани с 1:3.
 
Представяме Ви синтезирана част от изявлението на Вили Вуцов:
 
„Честитя на Локомотив София, недобър мач като цяло за нашия отбор, знаехме какъв мач ни очаква, че на този лош терен не може да се играе с 1-2 докосвания, да се играе на 1 на 1, да има комбинативност. В борбата печели по-добре организираният, определено днес не бяхме по-добри в тези компоненти. В този мач много неща много рано бяха решени по много тежък начин. След миналия мач на Армията, когато видях сериозна организация срещу Ботев Пловдив, днес за втори път видях, че става като тенденция. Като видях организацията – съдията, кой е баща му, къде работи, кой е делегатът, кои са му приятелите… Ако си отворя устата някой ден, ще стане страшно. Сега разбирам защо Любо Пенев не идва на мачовете. 8 съдии да са… аз видях една ситуация, при която страничният видя нещо, което беше реално, а главният си дава каквото си иска. Не знам дали е нужно повече да говоря. На мен ми е обидно след такива мачове да говоря. Не играхме добре, да, но много надълбоко са решени някои неща. Този млад отбор с тези млади футболисти така трябва да направим и съм убеден, ще се преобрази в духа на концентрация и мобилизация, ако не се преобразим, добро не ни чака. Когато не сме концентрирани, си губим голяма част от достойнствата. До последно ще се борим за първата шестица, със зъби и нокти. Независимо от лошия резултат днес, съм убеден, че ще успеем.”
 
„Една от най-темпераментнтие и най-честните публики. Досега нямаше такъв проблем, но когато издевателствата минат някаква граница, е нормално да има някаква реакция. Като видях глобата от 5 хиляди лева още в третия кръг за двама-трима повече на терена, ми стана ясно какво ще бъде.”
 
„Един от малките мачове, в които агресията не беше на нужното ниво. При контраатаката при третия гол доста умора се натрупа. Не играхме добре, няма да обвинявам никого. Надявам се другия мач нашият отбор да бъде преобразен. Когато има 5-6 човека под 21 години, е нормално да има колебливи резултати. Когато не играем на ръба на концентрацията… Нашата класа все още е малка. Не искам да виня никого от играчите. При първия балонен корнер има удар на противников играч с крак, което е недопустимо. Комплексни са нещата. И след като дойде ситуация да се пооправят нашите грешки при ситуацията с дузпата... Не ми трябва да гледам нито репортаж, нито нищо. След 2-3 минути има отново удар в ръката на Бранеков. Днес тенденцията беше от първата до последната минута, не твърдя, че е в полза на Локомотив, а в ущърб на Ботев.”
 

„Закономерно загубихме, защото не играхме добре, но при друго стечение на обстоятелствата, при равни условия не знам къде щяхме да бъдем. През целия мач условията не бяха равни.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки