Без треньорски рокади във волейбола

„Това все пак са пред­варителни нагласи, всич­ко ще се реши на заседа­нието на ръководството през ноември" - информи­ра президен­тът на федерацията Дан­чо Лазаров

Без треньорски рокади във волейбола

Няма да бъде сменен нито един треньор на на­ционален отбор по во­лейбол, обяви президен­тът на федерацията Дан­чо Лазаров.

„Това все пак са пред­варителни нагласи, всич­ко ще се реши на заседа­нието на ръководството през ноември - информи­ра Лазаров. - Отлагаме сбирката за дата след конгреса на Междуна­родната федерация (ФИВБ), който е в края на този месец в Италия. По този начин, когато ние решаваме бъдещето на нашия волейбол, ще се съобразим и с взетите ре­шения на най-висшия фо­рум на ФИВБ." аква Пламен Константи­нов да про­дължи с мъ­жете, Вла­димир  Кузюткин - с жените, Ни­колай Же­лязков да води младежи­те, а Петър Дочев - девой­ките.

На младите момчета и момичета предстоят све­товни квалификации през януари и поради та­зи причина ще се пренареди календарът на въ­трешното първенство, като се очаква да има прекъсване около 20 де­кември. По-голямата част от тези национални отбори са от състезате­ли, играещи у нас.

На заседанието на управата ще се дискути­рат докладите на нацио­налните треньори за све­товните първенства, но Константинов и Кузюткин няма да присъстват.

Лазаров и неговият за­местник Иван Тодоров за­минават след 2 дни на кон­греса на Европейската конфедерация в Анталия, а после ще бъдат и в Ита­лия. Очаква се още в Тур­ция да станат ясни форма­тите на Световната лига и Гран при. България ще ис­ка домакинството на фина­ла във второто ниво на ли­гата, както и един от турни­рите на жените в Гран при, където нашите са пак във второто ниво.

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки