В Берое няма нарочени играчи

Във връзка с тиражираните днес в редица медии информации за „зверска чистка“ в състава на Берое от клуба уточняват, че подобни твърдения категорично не отговарят на истината

В Берое няма нарочени играчи
Във връзка с тиражираните днес в редица медии информации за „зверска чистка“ в състава на Берое от клуба уточняват, че подобни твърдения категорично не отговарят на истината. Треньорското ръководство на клуба държи на всеки един футболист и счита, че всеки от състава е изключително важен за отбора и към този момент няма намерение да се разделя с никого, пише официалният сайт на заралии. Клубът също застава зад играчите и вярва във всеки един от тях, допълват от там и продължават:
 
"В „Берое“ винаги сме казвали, че най-важно е отношението към професията. Всеки човек греши и никой не е застрахован винаги всичко да му се получава. Никога досега не сме си позволявали след една загуба да търсим виновници и да сочим някого с пръст. Напротив, заедно работим за това да коригираме неточностите. Категорични сме, че всички футболисти на клуба дават всичко от себе си на тренировки и мачове. Затова те имат нашето пълно доверие. Никога не бихме си позволили по време на сезона да правим „чистки“, подобно на някои други клубове. Най-важно за нас е всеки един играч да е спокоен и концентриран единствено над ежедневната работа. Тогава и резултатите не закъсняват.
 

Обръщаме се с молба към всички медии, които спекулират с името на „Берое“ и търсят влошаване на обстановката в нашия лагер да престанат с подобни материали, а се насочат предимно към официалната информация от нашия клуб. Готови сме да съдействаме на всеки журналист да си свърши по най-добрия начин работата, но не можем да приемем да се правят свободни съчинения подплатени с традиционното „съобщи източник близък до клуба“." 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки