Мис Силикон Гергана Райчевска: Футболистите не стават в леглото

Участието в "Плеймейт" беше поредното предизвикателство

Мис Силикон Гергана Райчевска: Футболистите не стават в леглото

22-годишната Гергана Райчевска грабна титлата "Мис Силикон" за 2010 година. Бюстът на Гери с внушителните 900 кубика успя да впечатли журито, което бе единодушно в оценката си. Миналата година сексбомбата спечели още едно отличие - Модел на България. Райчевска минаваше за фаворитка и в конкурса "Мис Плеймейт 2010" в началото на седмицата, но изненадващо не попадна в тройката. Брюнетката твърди, че не е огорчена, дори напротив - заредена е с амбиции за това, което й предстои. Гери се стяга за два престижни международни конкурса.

- Гери, разочарована ли си, че не успя да грабнеш титлата "Мис Плеймейт"?
- Разочарованията са за слабите, а аз не съм от тях. Имам си титла и никой не може да ми я отнеме. Участието в "Плеймейт" беше поредното предизвикателство. Щастлива съм, че срещнах много интересни момичета и че завързах нови приятелства. Това е най-важното. Когато отминат емоциите, човек си дава сметка именно за тези неща. Доволна съм от подготовката и благодаря на всички, които ме подкрепиха. Вече мисля напред и нямам време за губене. Продължавам активната си спортна подготовка, тъй като ме чака нов конкурс в края на годината.

- Веднъж завинаги разсей съмненията, имала ли си гадже футболист?
- Не си падам по този тип мъже, но това не означава, че те са втора ръка хора. Винаги съм казвала, че обичам секса, но футболистите не са ми идеал за партньор. От опита си с тях съм ги категоризирала по групи: от 3 до 5 минути, от 5 до 7 минути и от 7 до 12 минути. Оттам нататък трябва да им се молиш. Това на шега, разбира се, но иначе съм страхотен запалянко и викам за Левски.

- А кои са идеалните сексуални партньори тогава?
- Не съм от жените, които си падат по нежния секс, романтиката и сълзливата любов. Аз ги предразполагам, като им говоря мръсотии в леглото, но на повечето това им харесва.

- За миските се говори, че правят секс за пари, има ли нещо вярно в това?
- Всички знаят, че не мъжете избират жените, а обратното -ние избираме с кого да си легнем. Няма пари, заради които да си легна с мъж, когото не харесвам. Иначе относно финансовата част разчитам основно на себе си. Но съм на мнение, че до всяка жена трябва да има един успял и здраво стъпил на земята мъж, с когото тя да се чувства добре.

- А имала ли си по-бедни гаджета?
- В любовта няма правила и никой не е застрахован - може да ти се падне богат мъж, но може да случиш и беден мъж. На мен ми се е случвало в ученическите години. Но може да ми се случи и в днешно време, знае ли човек.

- В момента имаш ли мъж до себе си?
- Сърцето ми е свободно. Мисля, че още ми е рано за сериозна връзка. Но пък може скоро да срещна идеалния партньор. Аз съм влюбчива натура и ако си падна по някого, става страшно. Фокусирам се върху една връзка и забравям за всичко останало. Скоро не ме е тресла любовната треска.

- Как реши да си сложиш силикон?
- Ощe миналата година приятелки ме поканиха да се включа в конкурса "Мис Силикон", просто така, за майтап. Купонът трябваше да е на морето. Не мислих много, сложих общо 900 кубика силикон и спечелих короната.

- Кой известен и с положение в обществото мъж те е свалял открито?
- Имало е много такива случаи, разбира се. Но не е редно да ги споменавам. Аз не съм от хората, които живеят според теорията "Ако няма да си кажа - за какво да го правя". Движа се в кръгове, където винаги се намират ухажори. Друг е въпросът колко са качествени.

- Спортуваш ли?
- Спортът е страхотно нещо. Диети не спазвам, но ходя на фитнес поне веднъж седмично. Освен това много обичам да плувам. В басейна релаксът е пълен, освен това плуването натоварва всички мускули. Поне два пъти месечно ходя и на специални масажи, за да подържам дух и форма.

- Къде ще прекараш празниците?
- Ами все още не съм мислела. Но вероятно в някой зимен курорт, с любими хора, край камината. Все пак съм доста романтична натура, нищо че много хора ме смятат за някаква мъжемелачка.

“7 дни спорт“

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

Александър Сано: Не повярвах, че световният ред допусна българин да вземе Златната топка (ВИДЕО)

Актьорът с култови признания в подкаста на Код Спорт

Зидан поема олимпийския огън във Франция

Треньорът част от подготовката за игрите

Новият враг на Барса с голям гаф на "Герена"

Ковач е недолюбван от феновете на Левски

Задава се шоу! Стоичков срещу Балъков

Вижте подробности

Турска легенда свали лампа, за да закачи секс люлка, потроши имение

Вижте подробности

Секс скандал в женския футболен тим на Бразилия

Вижте подборности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки