Стойчо Младенов: Заради снежните топки трябва да изхвърлят Левски от групата (+ВИДЕО)

„Домакините на този мач не бяха подготвени, тези неща трябва да се казват”, отсече треньорът на ЦСКА

Стойчо Младенов: Заради снежните топки трябва да изхвърлят Левски от групата (+ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов избухна след победата над Левски с 3:0 заради хвърлената по него снежна топка от сектора А, където бяха феновете на „сините”. Той каза, че е загубил съзнание за малко. Младенов добави, че това не е първо или второ провинение на привържениците на Левски и подчерта, че „правилникът гласи, когато има снежни топки, трябва да се изхвърлят от групата”.

 

„Да, удариха ме в главата със снежна топка. Това не е първо-второ, а трето провинение на феновете на Левски. Правилникът гласи, ако има топки, да ги изхвърлят от групата. Загубих за малко съзнание, не трябва да търпим такова поведение. Доктора ми даде амоняк, поусвежих се. Бях малко разсеян, като се върнах на пейката. Има правилник при трето провинение какво трябва да се направи, ясно е написано и казано. Представяте ли си ако с ЦСКА това се случи, досега да ни бяха закрили. Излишно е да се правят повече коментари. Домакините не бяха никак подготвени. Не може в последния момент да се чисти снега. Фенове на Левски чистиха, докато наши футболисти тренираха. Можеше да стане нещо. Червените топки ги пуснаха пет минути преди загрявката. Тези неща трябва да се казват. Оттук нататък „сините” няма какво да ги мислим. Мислим за следващия мач и така трябва да бъде”, каза наставникът на „червените”.

 

 

„Едно от нещата (за тази победа) е самочувствието от победите срещу този съперник, играхме дори разкрепостено в някои моменти, което не трябва да се случва в това дерби. Като цяло контролирахме мача и като резултат, и като игра. Теренът беше в наш ущърб. Ние сме по-техничният и скоростен отбор и това малко поизравни възможностите. След като си решихме мача, дадохме инициативата на Левски, но продължихме да играем на контри”.

 

„От само себе си нещата се получиха, като поведохме 2:0. Нормално беше да затворим мача, можеше и да отбележим още. Проблемът ни беше в халфовата линия. Там само Сънди функционираше, след като ги коригирахме, всичко влезе в наше русло. Жуан Фелипе бе сменен заради по-тежкия терен. Галчев е добър на такъв терен. Днес отвново се представи добре и той си върши прекрасно работата.“

 

„Бергонси отново набира формата от началото на шампионата. Хубаво е, че в този цикъл имам по-голяма вариативност. Нападението можеше да бъде по-ефективно, ако халфовете бяха активни”, добави Стойчо Младенов.

 

 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки