Гонзо: Утре очакваме нападател за преговори (ВИДЕО)

„Днес играхме много слабо, имаше напрежение след ЦСКА”, каза треньорът на Левски

Гонзо: Утре очакваме нападател за преговори (ВИДЕО)

В Левски се очаква в четвъртък, 30 октомври, да пристигне нападател, с който ще се проведат разговори, ще премине прегледи и ако всичко мине нормално, той ще подпише със „сините”. Това обяви старши треньорът на отбора Георги Иванов-Гонзо след загубата от Монтана с 0:2 от турнира за Купата на България.

„Днес
бяхме решили да пуснем футболисти, които играят по-малко и част от юношите. Играхме слабо днес. Особено притеснителното беше защитната линия, където допускаме много лесно грешки. Губихме лесно топката и в средата на терена. Втория мач ще се опитаме да продължим. Ако допускаме такива лесни голове… С Локо София е мач от първенство, различен мач е. Нормално е след мача с ЦСКА да има психологическо напрежение у футболистите и то се отрази днес”, каза той. 

„Ние се опитваме да ги адаптираме тези момчета (юношите). Казвам не за първи път, че още не са готови да изнесат мач на гърба си и днес се видя това срещу отбор от Б група”, добави Гонзо.


Утре ще пристигне футболист (Гийон Фернандес) за преговори, ако всичко мине нормално, ще подпише договор. Имахме желание да го привлечем лятото, но тогава заплатата беше много голяма, сега параметрите са нормални и смятам, че ще можем да го привлечем”, каза още наставникът на Левски. 

На брифинга след двубоя Гонзо не скри, че ситуацията в защитата на Левски е критична.

„Повечето неща, които замислихме и тренирахме след мача с ЦСКА не се получиха. Юношите не можаха да се представят по най-добрия начин, но опитните футболисти също не можаха да им помогнат. Имаме големи, огромни проблеми в защита и допускаме елементарни голове. Независимо как играеш, ако допускаш такива голове, няма как да победиш. Отборът не е само защитниците, всички трябва да играят в защита. Ако не си вкараш положенията, мачовете стават много трудни. Хубавото е, че има реванш и ще направим всичко възможно да продължим в следващия кръг. Тези футболисти с изключение на Борко Стойчев не почнаха мача с ЦСКА. Разкъсаха се по линии, почнахме да правим елементарни грешки и така паднаха двата гола. Ради Цонев загуби две топки и така станаха двата гола. Не може в такива зони да губим топката. Няма как да не бъдем разочаровани".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки