По 2000 лв. чакат в ЦСКА за 4:2

Иван Стоянов може да пропусне всички мачове до края на годината

По 2000 лв. чакат в ЦСКА за 4:2
Титулярите в ЦСКА чакат по 2000 лева за победата над “Хасково” с 4:2. Премията не е извънредна, пише в-к "Труд". Споразумението между играчи и ръководство гласи, че ако след 10-ия кръг отборът е лидер в класирането, всеки успех ще се котира на 2000 лв. Това се отнасяше също за победите над “Левски” (3:0) и “Литекс” (2:0). Освен това отборът има да получава половин премия - 1000 лв., за 1:0 над “Ботев”.
 
Футболистите обаче сега не са на нож с ръководството. След бунта от миналата седмица всички се разбраха да стиснат зъби и парите ще бъдат платени, когато е възможно.

В същото време Иван Стоянов може да пропусне всички мачове до края на годината. Ако сръбската лечителка Марияна не помогне на скъсания мускул на прасеца му, нападателят ще направи точно шестмесечна пауза. Тя стартира през август с операция на херния. И точно когато Стоянов се възстанови, се получи новата контузия. Марияна не е в Белград, но трябва да пристигне следващата седмица. И се е съгласила да приеме звездата от ЦСКА.


Няма никаква яснота кога на терена ще се завърне нападателят Орелиан Жоаким, който също има мускулни проблеми, но в областта на прасеца. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки