Сензациите в пресата: Боби предлага 8 000 евро заплата на Петев

Ботев закова цена от 700 хил. евро за Гамаков, Херо с два списъка за селекция

Сензациите в пресата: Боби предлага 8 000 евро заплата на Петев

Сензациите в родната преса в събота 22 ноември 2014 година:

Тема Спорт: Боби предлага 8 000 евро заплата на Петев


8000 евро, това ще е разме­рът на заплатата, която пре­зидентът на БФС Борислав Михайлов ще предложи на Ивайло Петев, за да поеме на­ционалния отбор, пише в. „Те­ма Спорт". Очаква се двама­та да се срещнат в понедел­ник за преговори. Наскоро мла­дият специалист прекрати отношенията си с кипърския АЕЛ Лимасол.

Бившият тре­ньор на Лудогорец е номиниран от Изпълкома за наследник на освободения Любослав Пенев.

В хода на разговорите меж­ду двете страни сумата може да нарасне до 10 хиляди евро. Това е в пъти по-малко от въ­знагражденията на предишни­те двама селекционери Любо Пенев и Лотар Матеус.

Петев почти сигурно ще приеме офертата, ако обаче в следващите двадесетина дни не получи добро предложе­ние от клубен отбор. Това е и неговият приоритет на този етап - да продължи работата си на клубно ниво.

Ако шампионът с Лудогорец отклони офертата на БФС, тогава от централата ще ми­нат към план Б. В него фигурират имената на други двама треньори на разградчани - Стойчо Стоев и Георги Дер­менджиев. Първият в момен­та е без работа, докато при вторият, който сега е начело на орлите, ситуацията е компли­цирана. Ако в предстоящите два двубоя на Лудогорец с ЦСКА и Ливърпул той не постигне поне една победа, не е изключено да бъде освободен и място­то му да бъде заето от друг.

Вчера на пресконференция та си преди мача на „Армия та" Дерменджиев не отрече за възможността да поеме националите.



Меридиан мач: Ботев закова цена от 700 000 евро за Гамаков

След множес­твото слухо­ве за инте­рес на чуж­дестранни клубове към халфа на Бо­тев (Пд) Милен Гамаков от „жълто-черния" клуб сложиха цена на футболиста. „Ме­ридиан Мач" научи че минималната трансферна сума, с която „канарчета­та" биха се разде­лили с него, е 700 000 евро.

Новоиз­люпеният 20-годишен национал е следен от доста състави от Европа и вече се обмисля и фиксирането на въпросната сума като откупуваща клауза в договора на играча. Досега бяха спрягани от­борите на Фиорентина, Сампдория, Палермо, Удине, Лудогорец и др.

Треньорът на пловдивчани Ве­лислав Вуцов пък реши отново да затвори уста и да не говори пред медиите преди дербито с Левски. Принципно специ­алистът е отворен за срещи с журна­листите, но сега явно е решил да промени тактика­та си. До последно Вуцов ще решавадали да рис­кува с ненапълно възста­новените Алекс Колев и Пламен Николов. Двамата имат записани по едва няколко тре­нировки, но пред­вид важността на срещата и борбата за шестото място, треньорът може да предпочете по-големия опит на бранителя и да му гласува доверие срещу Домовчийски и компа­ния.



Меридиан мач: Херо имал два списъка за селекция

Анонсираният за бъдещ треньор на Левски Дими­тър Димитров ве­че е готов с плана за зимна селекция на клуба. По-ин­тересното е, че Херо е подготвил не един, а два ва­рианта - икономи­чен и по-сериозен, научи „Меридиан Мач". Както ви информирахме преди време, бур­газлията бе за няколко дни в Холандия, където гледа играчи Тогава той шокира бъдещите си шефове с фак­та, че въпросните набелязани състе­затели до един имаха договори за минимум още по­ловин година, кое­то значи, че тряб­ва да се плащат трансферни суми. Това в момента е абсолютно немис­лимо за клуба от „Герена". Този списък на Херо обаче е подготвен с тайната надежда, че в близките сед­мици финансовото състояние на клу­ба ще се подобри сериозно с помощта на спон­сори, както и на парите, които се очаква да влязат от Тръст „Синя България" след декември.

Самият Димит­ров категорично отрече това и раз­кри, че търси само свободни агенти. Това е план „Б", ако финансовото състояние на Лев­ски не се подобри. При такъв развой обаче далеч не е сигурно, че сами­ят треньор ще акостира от Нова година на „Гере­на".

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки