Петричев отнесе плюнка (ВИДЕО+СНИМКИ)

Никой в Лудогорец не мисли лошото на ЦСКА, загубихме 2 точки в борбата за титлата, каза изп. директор на Лудогорец

Петричев отнесе плюнка (ВИДЕО+СНИМКИ)
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев едва смогна да даде изявление пред медиите след равенството на разградчани 1:1 с ЦСКА на стадион „Българска армия”. Петричев беше бурно освиркан от наблизо излизащите запалянковци, а в крайна сметка отнесе и плюнка. Все пак той говори
 
„Неудачен мач за нашия отбор. Нормално, загубихме 2 точки в борбата за титлата”, коментира Петричев в самото начало, след което бе наплют.
 
След като се премести, клубният началник добави, че цялото напрежение преди мача се е отразило върху качеството.

 
„При всички случаи това цялото нервно напрежение няма как да не се е отразило и върху качеството на мача, и върху съдийството. Нищо фатално не се е случило от съдийски грешки. Не видях нещо подобно. По-скоро беше нервен мач. Очаквах много повече положения, но за съжаление нямаше такива и пред двете врати. Не мисля, че хората, които обичат футбола, са останали доволни. Въпреки напрежението, мисля, че нашите момчета играха добре. Особено през цялото второ полувреме контролираха мача. Благодаря им за мъжката игра.”

 
 
„Нивата е прекалено дълга. Още преди седмица казах, че този мач в никакъв случай няма да реши титлата. Напротив – предстоят много мачове, плейофи, има още 2 мача с ЦСКА да изиграем, така че нищо не е решено.”
 
В заключение Петричев подчерта, че Лудогорец не желае лошото на ЦСКА.

 

„Аз искам да кажа на нашите колеги от ЦСКА и на феновете им, че никой в Лудогорец не мисли лошото на ЦСКА, това трябва да е ясно на всички. С поведението си в последните мачове го доказахме.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки