Стойчо Младенов: Лудогорец са груби, агресивни и нагли, защото са богопомазани (+ВИДЕО)

Прекланям се пред "европейското" им поведение, Ешпиньо показа среден пръст на цялата ни скамейка

Стойчо Младенов: Лудогорец са груби, агресивни и нагли, защото са богопомазани (+ВИДЕО)
Стойчо Младенов с ирония нападна „европейското”, според него, поведение на играчите на Лудогорец при ремито 1:1 в голямото дерби между първия и втория в А група.

„Изнесохме много силен мач. От две неща се възхищавам от Лудогорец, така наречения извънземен отбор, – европейското им поведение – протестираха срещу всяко отсъждане, и Ешпиньо, който дойде и показа среден пръст на цялата ни скамейка. Прекланям се пред тях”, заяви Стойчо Младенов пред „Диема”.

Той нападна и отсъжданията на главния рефер Таско Тасков и нарече Лудогорец „груби, агресивни, нагли” и „богопомазани”.

„Не съм изненадан от отсъжданията, очаквах го, дори и по-грубо. Кайсара при спряна игра изрита Карачанаков. Други ситуации на Моци и Анисе, да не говорим за Минев, който направи 20 фаула, за да му се покаже картон вече към края. Пазеше ги цял мач, цял мач ги крепеше. Правилникът е ясен и категоричен, при спряна игра удар срещу наш състезател е червен картон. Знаете ли защо Лудогорец играе така  - груби, агресивни, нагли? Защото им се прощава на тях. Те са богопомазаните, за другите има правила. Разликата между Лудогорец и нас е огромна. Те са отбор, който струва милиони, а ние сме нула стотинки, отбор на 3 месеца и половина”, избухна Младенов.

Той се преклони, но вече искрено, пред феновете на ЦСКА и заяви, че отборът му има потенциал да стане шампион.

„Този отбор има накъде да се развива, ако го развием и добавим още качествени попълнения, няма кой да ни спре. Прекланям се пред феновете, за кой ли път доказаха, че стоят зад отбора и са номер 1. Нямаше как футболистите да не вземат техния пример на терена. В България друг такъв 12-ти играч като нашата публика няма. И миналата година където и да отидем имаме най-много фенове. В най-трудния момент от историята на клуба, те са с нас. Имахме много проблеми преди мача, но нашият потенциал продължава да се развива”.

„Търсехме изненада в влизането на Фелипе, той е разнообразен, играе по цялата атака. Имаше контакт между него и вратаря на Лудогорец. Има голям интерес към него и се надявам да се възползваме от неговите качества по най-добрия начин, най-вече на терена”, допълни Стойчо Младенов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки