Хубчев залага на състава от „Герена” и срещу Славия

Всичко преди Берое - Славия

Хубчев залага на състава от „Герена” и срещу Славия
Верен на максимата, че когато отборът върви, промени не се правят, наставникът на Берое Петър Хубчев едва ли ще пипа стартовия си състав в сравнение с единайсеторката, донесла победата над Левски. Карето в отбрана пред вратаря Благой Макенджиев ще е: Илия Мунин - отдясно, Веселин Пенев - отляво, а тандем в сърцето на защитата ще оформят капитанът Иво Иванов и Владимир Зафиров.

Тандемът опорни халфове ще е Георги Костадинов и Игор Джоман, малко пред тях ще действа Елиаш. По крилата ще се изявяват Селим Керкар и Крие Гади - отляво. Силно изнесен напред ще е националът Венцислав Христов. Ако все пак заралии изберат по-офанзивна схема, не е изключено да му партнира някое от другите две остриета Жуниор Мапуку или Станислав Костов. Единственият контузен сред „зелените” е Атанас Зехиров.

Преди Берое – Славия



„Берое“ подновява двубоите в „А“ група с домакинство на „Славия“ в двубой от XVI кръг на първенството. Първият съдийски сигнал ще бъде даден точно в 17:30 часа от пловдивчанина Георги Кабаков.

Както шестте каси, така и входовете на стадион „Берое“ ще отворят в 15:30 часа, като билетите за двубоя са на стойност 5 и 2 лв., съответно редовен и такъв за ученици и пенсионери.

Единственият контузен в редиците на „Берое“ е Атанас Зехиров, който ще пропусне утрешната среща. В тима няма футболисти, изтърпяващи наказания.

В последния кръг на първенството „Берое“ записа победа като гост на „Левски“ в София с минималното 1:0, като единственото попадения отбеляза Елиаш, а „белите“ от София отстъпиха на градския съперник „Локомотив“ с 1:2 в среща, играна в столичния квартал „Овча купел“.
След изиграването на 15 шампионатни двубои „Берое“ заема трета позиция с актив от 27 точки, а „Славия“ е десети с 13.

Георги Кабаков от Пловдив ще бъде главен арбитър на неделния сблъсък, а негови първи помощници ще бъдат столичаните Георги Тодоров и Цветан Трифонов. Допълнителни асистент-арбитри са Цветан Кръстев и Радан Мирянов, и двамата от Варна, а четвърти рефер е Мартин Маргаритов от Пловдив. Дежурен делегат на БФС е Красимир Кръстев от Сливен, а работата на съдиите ще бъде оценена от Кольо Данев от Варна.

„Берое“ и „Славия“ ще излязат помежду си за 97-и път в история на „А“ група, като досега „заралии“ имат 33 победи и са отстъпили 45 пъти, а 18 са двубоите, завършили наравно. Головата разлика е 115:172, в полза на „белите“.

Мачът стартира в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема.
 
Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки