Дерменджиев: Проблемът при Ливърпул е психологически, ще играем за победа (ВИДЕО+СНИМКИ)

“Различно е да се играе далеч от дома, но в София публиката е високо интелектуална”, каза той

Дерменджиев: Проблемът при Ливърпул е психологически, ще играем за победа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Проблемът при Ливърпул е изцяло психологически. Въпреки това “мърсисайдци” разполагат с много качествени футболисти, които могат да решат мачовете. Това заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференцията преди двубоя с английския колос в Група В на Шампионската лига, предаде репортер на Novsport.com.

 

На събитието в зала “Родина” на националния стадион “Васил Левски” присъставаха около 30 журналисти - тези от Англия също бяха заели своите места.

 

“При всички случай ще бъде един труден мач. Мисля че Брендън Роджърс ще избере най-доброто което има. Ние ще играем свободно, но ще направим такъв мач, за да победим. Мачовете в Шампионската лига са много отговорни за нас, мисля че футболистите на Лудогорец придобиха много сериозна рутина. Ще се опитаме да играем така, че да сме радостни накрая. Но ако загубим, това няма да е фатално”, заяви специалистът.

 

“Ливърпул е един отбор, който разполага с много добри футболисти. Мисля, че при тях са психологически проблемите. Наблюдавахме всички мачове на Ливърпул и точно това виждаме, тези проблеми, които са психологически. Въпрос на време е кога ще се случи отново да заиграят силен футбол” добави той.

 

Дерменджиев добави, че ще определено ще има разлика с първия двубой между двата тима. Той подчерта, че тогава “орлите” не са били познати на никого. Треньорът очаква “червените” да заложат всичко в двубоя, който ще се проведе на 26 ноември.

 

“Ние сме за първа година в този турнир. Вече казах - Ливърпул е много добър отбор. Не искам да отличавам име, защото и в двете фази имат футболисти които могат да направят всичко. Целият отбор играе и в защита - това е един много стойностен отбор. Ще излезем да играем и да стане един добър мач и да спечелим, разбира се”.

 

“Ние имаме един изграден отбор и всеки може да сбърка. Аз вярваме на всеки. Независимо, че срещу Базел имаше грешки, сега вярвам, че няма да има срещу Ливърпул. Добре се познаваме и двата отбора, пак казвам, ще излезем и ще играем истински футбол”, каза още треньорът на българския шампион.

 

Георги Дерменджиев добави, че има проблем само с един футболист. Това е Браян Ангуло, който е получил контузия по време на тренировка.

 

“Когато играеш на собствения си стадион е много по-различно, но тук в София идва една прекрасна публика, която е високо интелектуална и сме щастливи от тази подкрепа”.

 

“В никакъв случай не мисля, че ни подценяват. Много добре познавам програмата им. Не им е необходимо да тренират на този терен”.


“За българия това е много добре, че Лудогорец дава повод да се коментира в Европа и света. За нас това е перфектно, за един отбор, който е само на 4 или 5 години”, добави Дерменджиев.

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки