Дерменджиев: Съжаляваме, че не победихме, но това е Ливърпул, а не Каспичан (ВИДЕО)

Надиграхме Ливърпул с абсолютно открит и атакуващ футбол, но това са грешки на растежа, заяви треньорът на Лудогорец

Дерменджиев: Съжаляваме, че не победихме, но това е Ливърпул, а не Каспичан (ВИДЕО)
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че съжалява за изпуснатата победа срещу Ливърпул след драматично 2:2 на „Васил Левски” в Група B на Шампионска лига. В мач с два обрата разградчани поведоха много рано, до почивката вече изоставаха след груби грешки в защита, а в края Георги Терзиев донесе точката.

Дерменджиев смята, че Лудогорец допуска „грешки на растежа”, но подчерта, че „това е Ливърпул, а не Каспичан”.

„Съжалявам, резултатът можеше да бъде в наша полза. Видяхте какво надиграване се получи през целия мач. Това е, грешките на растежа. С тези мачове, които Лудогорец ги прави за Шампионска лига, предполагам, че следващата година ще бъдат още по-добри играчите. Ние излязохме да играем абсолютно открит и нападателен футбол, но това е Ливърпул, а не Каспичан. Това са футболисти, които струват по 20-30 млн. Исках да поздравя тази публика и мисля, че тя остана доволна не само от този мач, а всички мачове в Шампионска лига,. Това беше един изключително добър мач за Лудогорец, видяхте какво надиграване се получи, но винаги може да се сбърка”, коментира Дерменджиев пред bTV Action веднага след мача.
 

“Като цяло един перфектен ма. Най-добрият ни мач до сега. Видяхте един Ливърпул, който, въпреки моментното си състояние е класен. Лудогорец показа много силен характер. Пак казвам, може да съжаляваме, че не взехме трите точки. Не, не беше заучено положението при втория гол. Футболистите са вече доста висока класа. Те взимат решения в определени ситуации и решенията са правилни”, добави специалистът.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки