Серджиу Буш: Не съм мислил за напускане на ЦСКА

„От вчера доста фенове ме питат дали напускам, а аз не знам нищо”

Серджиу Буш: Не съм мислил за напускане на ЦСКА

"Това не е истина, нищо не знам. Чувствам се много добре в ЦСКА", заяви голмайсторът на ЦСКА Серджиу Буш по повод слуховете, че е подписал предварителен договор с Легия Варшава и през зимата ще напусне „Българска армия”.

„От вчера доста фенове ме питат дали напускам ЦСКА, а аз не знам нищо. След това видях във вестника, че някой е написал, че Легия Варшава ме иска. Чувствам се много добре в ЦСКА, имаме още три мача до края на годината", обясни Буш, който днес бе награден за играч на месец октомври.

"Не съм мислил за напускане на ЦСКА. Знаем, че клубът имам финансови проблеми и имат различни дългове. Ако някой иска да ме купи и по този начин мога да помогна на тима отново да стане голям шампион, със сигурност бих помогнал с цялото си сърце. Всичко обаче е наред тук, чувствам се много добре, имаме още три мача, трябва да вземем 9 точки и след това ще видим какво ще става през зимата", допълни той, а после коментира и изминалото дерби с Лудогорец:



"Беше много тежък мач, много фалове, много жълти и червени картони. И двата отбора не играхме добре. Резултатът не много добър за нас, но все пак запазваме дистанцията пред Лудогорец", каза Буш, докато Антон Карачанаков, който получи наградата за играч на XV кръг, бе категоричен, че Жуниор Кайсара е трябвало да бъде изгонен за удар без топка срещу него:

"Ако съдията беше дал червен картон, мачът щеше да е друг. Явно така е преценил. Бях изритан, още имам белези", обясни крилото на "червените".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки