Локо (Пд) е в задънена улица, феновете изнемогват

Местният бизнес си остава най-голямата надежда за "черно-белите"

Локо (Пд) е в задънена улица, феновете изнемогват

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е попаднало в задънена улица по отношение намирането на нов финансов благодетел, пише "Тема Спорт". Шефовете на "черно-белите" засега удрят на камък в опитите си да ангажират някой с издръжката на клуба. Надеждите на "Лаута" бяха, че до края на месеца ще решат проблема, но той продължава да виси със сериозна сила.

Феновете все повече изнемогват с намирането на средства, като се стигна и до забавяне на плащанията към футболистите. Към момента играчите и треньорският щаб имат да получават по едно възнаграждение. Закъснението е две седмици, което е нищожно на фона на тези в други отбори в елита, но на вратата чукат и други текущи плащания.

"Засега няма нищо около намирането на нов собственик. Каквото и да кажем, няма да кореспондира на сто процента с истината. Търсим, но е трудно", заявиха от управата на "смърфовете".

Единствената надежда за Локомотив си остава местният бизнес, като всички на "Лаута" се надяват, че той ще протегне ръка. По-сериозно развитие по темата се очаква преди коледните празници.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки