Топузаков: Левски е в подем, треньорският щаб е изцяло доволен от играта (ВИДЕО)

Литекс не ни изненада с нищо, минаха 4-5 пъти центъра, заяви Елин Топузаков, който заместваше наказания Гонзо на скамейката

Топузаков: Левски е в подем, треньорският щаб е изцяло доволен от играта (ВИДЕО)
Левски съжалява за изпуснатата победа след 2:2 с Литекс на „Герена”, но целият треньорски щаб е доволен от показаната игра, заяви Елин Топузаков, който днес изпълняваше ролята на старши треньор заради наказанието на Георги Иванов.

„Трябва да съжаляваме за пропуснатата победа, защото имахме доста положения, но последния пас и концентрацията пред гола ни попречиха да вкараме трети и дори четвърти гол. Съжаляваме, но сме доволни от себераздавнето и създадените положения. Треньорският щаб е изцяло доволен от играта, която показахме. Футболът се брои на голове, допуснахме една контра, при положение че водехме с 2:1 и изгубихме две точки”, коментира Топчо.

Той смята, че Литекс рядко е минавал центъра и не скри, че е усещал изравнителния гол на резервата Кирил Десподов още в зародиша на ловешката контраатака.

„Литекс не ни изненада с нищо, ако имаха 4-5 минавания  на центъра, имаха по една опасна атака във всяко полувреме и ни вкараха гол. При четирима на двама в тяхна атака е трудно да пропуснат. Лошо стечение на обстоятелствата при втория гол. Трябва да бъдем мислещи на терена, някой път да се направи фаул, за да може да се прегрупираме. Всеки, който е играл футбол, усеща, че намирисва на гол дадена атака. В тази ситуация и бързите футболисти на Литекс беше нормално да се притесняваме, че ще ни вкарат гол, както се и получи”.

Според Топузаков, Левски е в подем и с тази игра дава надежди, че може да навакса двата гола пасив срещу Монтана в реванша от осминафиналите за Купата на Бългаиря.

„Искаме постоянство от футболистите и от отбора. В последните мачове сме в подем, жалко, че днес резултатът не е в наша полза, но играта ни обнадеждава, че в сряда можем да победим (Монтана) и да продължим напред за купата. Доста отбори сме в челото на точка, две и всяка точка и победа е важна за класирането”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки