Аниете: Трябва да ми отрежат крака, за да не играя

„С Черно море ни чака труден мач”, заяви Бедоя

Аниете: Трябва да ми отрежат крака, за да не играя

Антонио Аниете сподели, че има огромно желание да играе за Левски срещу Черно море. Испанецът не пожела да коментира дали ще остане на „Герена” и през пролетта, като заедно със своя съотборник Мигел Бедоя раздаде автографи на „сини” привърженици.

"Играх с притеснение относно контузиите, които имах напоследък. Идва краят на мачовете и трябва да ги изиграем подобаващо. Трябва да ми отрежат крака, за да не играя", каза той.

"Откакто съм тук работя много здраво. Всяко едно начало е трудно. Доволен съм, че след толкова здрава работа берем плодовете на нашите усилия и радваме хората", заяви пък Бедоя, който очаква трудно гостуване на Черно море.

"С Черно море ни чака труден мач. Ще играят по-затворено. Отиваме да бием, независимо как ще играят", допълни испанецът и коментира наказанията за расизъм:

"Това, което се случва, е неприятно. Не е приятно да се играе на празни трибуни, но трябва да се адаптираме".

"При всички положения това е деликатна тема. Не ми е приятно да я коментирам. Моята работа е да тренирам и играя. По-скоро искам да играя и да си върша добре работата, отколкото да коментирам вашия въпрос”, отговори накрая Аниете на въпроса дали ще остане в Левски с оглед финансовата ситуация в клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки