Гонзо: Делегатите описват маймунските звуци само в нашите мачове, аз съм ги чувал и на други стадиони (ВИДЕО)

"Искаме правилниците да важат за всички, 2014 година за Левски струваше 128 хиляди лева от глоби", каза треньорът на "сините" след срещата с Дисципа

Гонзо: Делегатите описват маймунските звуци само в нашите мачове, аз съм ги чувал и на други стадиони (ВИДЕО)

„Проблемът е там, че делегатите описват маймунските звуци само в нашите мачове, а аз съм чувал такива и на други стадиони.”

Това заяви треньорът на Левски Георги Иванов, след като се срещна с представители на Дисциплинарната комисия към БФС. Гонзо се яви на разговорите заедно с директора на ДЮШ Даниел Боримиров и изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков.

"Имахме доста градивен разговор, в който ние казахме това, което имаме. Те също изказаха претенциите си към Левски. Смятам, че и клубът, и футболния съюз трябва да направят така, че да няма такива интриги и скандали за напред. Ние изразихме претенциите си към ДК и Футболния съюз. Ние искаме като клуб всичко да е принципно и по правилниците, а не да се мери с друг аршин. Който не работи, той не бърка. Нормално е и комисията да бърка. Аз им казах, че след мача с Ботев имаше още 2-3 наказания към други футболисти и отбори, но остана привкус на нещо гнило, че наказват само мен, а отлагат заседанието за другите. Мисля, че нещата са изчистени и ще вървим напред."

"Трябва да има честност и прозрачност в отношенията между клубове, президенти и футболния съюз. Тази злоба и агресия, която виждаме в обществото ни трябва да намалее и да се уважаваме един друг. Ако ме бяха наказали още във вторник аз щях да приема и дори да не го коментирам, но когато се събраха само за мен ми остана лош привкус и съмнения за нещо задкулисно", каза Гонзо, като продължи и за расистките скандирания по стадионите:

"Делегатите описват звуците само от мачове на Левски, а аз съм ги чувал и на други стадиони. Когато се работи по правилници, никой няма да има претенции, а и феновете като знаят, че докарват такива глоби на клубовете си няма да си позволяват такива волности. Ние предложихме представители на феновете да работят с футболния съюз и да контролират процесът на футболното хулиганство. 2014 година за Левски струваше 128 хиляди лева от глоби. Ще обжалваме наказанието за расизъм."

"Глобите ни ще се удържат от телевизионните права и няма да ги плащаме сега, но така и така ще ги плати. На 15 имаме среща с Херо и той ще каже решението си", допълни той.

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки