Алисия сменила имиджа заради Ники

Николай Михайлов убедил певицата за новата прическа

Алисия сменила имиджа заради Ники

Фолк певицата Алисия разкри какво я е накарало да замени русия цвят на косата си с по-меден нюанс. Оказа се, че виновник за драстичната променя във визията й е нейният настоящ приятел Ники Михайлов, който я убедил, че новата прическа много ще й отива.

"Отдавна исках да разнообразя външния си вид с различна прическа, но дълго се чудих точно как, тъй като в това отношение съм изпробвала какво ли не - бях и тъмна, и светла, и с дълга, и с къса коса. Затова реших да експериментирам с тези отблясъци. Ники ми каза,че ще ми отива с тях и май се оказа прав", коментира певицата пред bliasak.bg.



Явно футболният национал успява да убеди жените да променят коренно визията си. Припомняме, че именно вратарят на холандския шампион Твенте беше причината експоловинката му Николета Лозанова да мине от отбора на блондинките в този на брюнетките. Този ход се оказа много успешен за нея, тъй като точно тогава започна и възходът в кариерата й на модел.

Освен с нова визия Алисия започна работата по шестия си самостоятелен албум и с ново вдъхновение. Тя вече записа първата песен за него, която е много динамична и съвсем скоро ще се сдобие с видеоклип.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки