Бойко Борисов: Парите, които дадохме за организацията на Световната купа, се върнаха многократно

Премиерът закри ски сезона 2010 г. – 2011 г.,

Бойко Борисов: Парите, които дадохме за организацията на Световната купа, се върнаха многократно

Премиерът Бойко Борисов закри ски сезона 2010 г. – 2011 г., предаде Агенция „Фокус”. Българската федерация по ски благодари на премиера за безвъзмездната помощ от страна на правителството и му връчи оригинална кристална купа от Световната ски купа в Банско. „Безрезервна не беше, защото в условията на криза доста пазарлък беше, но че беше голяма, голяма беше. Надявам се, че организаторите и федерацията го отчитат и момчетата и момичетата го заслужават”, посочи премиерът Борисов.

Той изтъкна, че дадените пари многократно са се върнали като имидж и като пропаганда на добрите хотели, на добрите писти, на добрите ни състезатели, на всички, красоти, които България има.
Премиерът Бойко Борисов посочи, че пожелава на колегите си и на всички да се поздравят в събота и неделя с Христос Воскресе с отворени души като истински християни.

Председателят на БОК Стефка Костадинова благодари на правителството за предоставената сграда на ул. „Шипка” № 18. Тя заяви, че Българският олимпийски комитет се гордее, че има шампионите Сани Жекова, Владо Загорски, Жоро Георгиев.

Цеко Минев, председател на Българската федерация по ски, заяви, че ските в последните години са били позабравени и посочи, че догодина предстои организацията на световната купа по ски за жени.

Спортният министър Свилен Нейков също поздрави участниците в събитието. На церемонията бе и министърът на икономиката Трайчо Трайков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки