Херо най-после вдигна на Батков

Димитров е вариант номер 1 за "Герена"

Херо най-после вдигна на Батков
Левски стартира преговори с Димитър Димитров. Херо е вариант №1 за наследник на Ясен Петров, който със сигурност напуска „Герена" след края на сезона.Това важи и при шампионска титла на „сините", защото след дербито с ЦСКА директорът Георги Иванов иззе функциите на Джанини и той в момента е само лицензоносител.
 
Според информация на „Меридиан Мач" Тодор Батков се е чул вчера по телефона с Димитър Димитров. Адвокатът е предложил на Херо да поеме Левски от лятото. Треньорът е обявил, че ще си помисли няколко дни, защото има оферти от Саудитска Арабия и Кипър.
 
Както вече съобщихме, Херо, който в момента е в Саудитска арабия, където води Ал Кадисия, няколко пъти не вдига телефона на Батков. Това покачи напрежението на „Герена", защото именно Димитър Димитров е най-желан от адвоката и директора Георги Иванов за нов наставник на „сините". Вчера стана ясно, че Херо не е бойкотирал целенасочено адвоката, а разминаването по телефона е станало случайно.
 

Очаква се до края на седмицата Херо да даде окончателен отговор дали ще наследи Ясен Петров на поста старши треньор на Левски. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки