Коце Ангелов: Аз ще напусна кораба, когато останалите се качат по лодките

Треньорът на Пирин заяви, че днес е почнал да пише молба за напускане, но после е преценил да не прибързва

Коце Ангелов: Аз ще напусна кораба, когато останалите се качат по лодките

Треньорът на Пирин Костадин Ангелов заяви, че днес наистина е почнал да пише молба за напускане, но после е преценил да не прибързва и се е отказал от нея. Така той продължава да бъде треньор на Пирин, предаде кореспондент на Novsport.com.

"Аз съм капитан на кораба и ще си тръгна, когато видя останалите да се качат на лодките, тоест последен. Наистина започнах да пиша молба за напускане, но реших да не прибързвам", каза Ангелов.

Решението му обаче може да се промени отново в събота, ако отборът не излезе срещу Берое. "Ако видя, че отборът не излезе срещу Берое, аз също няма да остана и да спасявам Пирин с юноши. Докато не видя обаче последният футболист на Пирин да си тръгне, и аз няма да направя това", категоричен е Костадин Ангелов.

Наставникът се надява утре или най-късно на другия ден ръководството да се споразумее с футболистите. Дотогава те са били категорични, че няма да тренират. В същото време той продължава да работи и обстойно разгадава противника за събота. По думите му играчите са добре подготвени физически, така че два-три дни без тренировки няма да им се отрази на играта.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки