УЕФА започна разследване срещу Специалния

Дисципа се самосезира заради "непристойните коментари на Жозе Моуриньо" на пресконференцията след загубата с 0:2 от Барселона в ШЛ

УЕФА започна разследване срещу Специалния

УЕФА започна дисциплинарно разследване срещу Жозе Моуриньо след "непристойните му коментари" на пресконференцията след загубата с 0:2 от Барселона в Шампионската лига.

От Европейската централа не уточниха какви са точно обвиненията срещу португалеца, който заяви, че УЕФА от три години помага на Барселона.

Дисциплинарният комитет на централата ще разгледа случая на 6 май. Моуриньо ще бъде разследван и за коментарите си към реферите в самия мач.

Португалецът нападна съдиите след червения картон на Пепе и малко след това също като играча си бе изгонен от резервната скамейка.

УЕФА ще разгледа и "хвърлянето на различни предмети от публиката, навлизането на терена на фенове и червения картон на Пепе".

Барселона обаче няма да се отърват леко - техният вратар Пинто, който бе изгонен с червен картон от резервната скамейка заради спречкване на полувремето, също е обект на разследване.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки