Наказание от 3 до 5 мача грози Моуриньо

Старши треньорът на испанския колос Реал (Мадрид) – Жозе Моуриньо, може да пропусне от 3 до 5 мача, заради изказванията си по време на първия полуфинал за Шампионската лига срещу Барселона

Наказание от 3 до 5 мача грози Моуриньо
Старши треньорът на испанския колос Реал (Мадрид) – Жозе Моуриньо, може да пропусне от 3 до 5 мача, заради изказванията си по време на първия полуфинал за Шампионската лига срещу Барселона. Както е известно, португалецът бе изгонен от резервната скамейка, след като иронизира рефера след директния червен картон на Пепе, а впоследствие обвини УЕФА, че помага на Барселона в последните три години в турнира.  

Моуриньо виси с условното наказание, което получи в групите на Шампионската лига за заповедта, която даде на своите футболисти да изчистят картоните си преди осминафиналите от турнира.
 
УЕФА допълнително ще глоби сериозно Барселона и Реал Мадрид за поведението на футболистите на двата отбора и държанието им спрямо съдията Волфганг Щарк.

Ще бъде разследван и сблъсъкът между Пинто и Арбелоа след последния съдийски сигнал, като вратарят на Барселона го грози санкция от осем мача.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки