Тунджа (Ягода) не се яви и на мач с Асеновец

Отборът на Тунджа (Ягода) не се яви вчера за срещата от 31-ия кръг на първенството в Югоизточната В група в Асеновград. Така местният тим Асеновец 2005 ще получи служебна победа с 3:0, а Спортно-техническата комисия на БФС-Пловдив ще прецени и за евентуална санкция на отбора от село Ягода.

Тунджа (Ягода) не се яви и на мач с Асеновец

Отборът на Тунджа (Ягода) не се яви вчера за срещата от 31-ия кръг на първенството в Югоизточната В група в Асеновград. Така местният тим Асеновец 2005 ще получи служебна победа с 3:0, а Спортно-техническата комисия на БФС-Пловдив ще прецени и за евентуална санкция на отбора от село Ягода. За ягодинци това е трети провален мач в рамките на месец, след като те не успяха да организират охрана на мачовете си с Ботев и Нефтохимик, а сега не се явиха и за двубоя с Асенове.

 

Дисциплинарната комисия на БФС в Пловдив пък изхвърли един от играчите на Габровница (Горно Сахране) за една година, а други двама бяха наказани съответно за по 8 и 5 срещи заради прекратения мач със Созопол. Както е известно, при резултат 0:5 за гостите от Созопол футболистите от Горно Сахране набиха съдията и прекратиха срещата. Освен това им е присъдена служебна загуба с 0:8. Наказания по доклад: Съгласно чл. 25/1 от Дисциплинарния правилник наказва с лишаване от състезателни права за 1 година Христо Атанасов, Красимир Петков и Любен А. Любенов (Габровница-04). Съгласно чл. 25/2 от Дисциплинарния правилник наказва с лишаване от състезателни права за 8 срещи Красимир Стефанов (Габровница-04). Съгласно чл. 36/2/1 А от Дисциплинарния правилник наказва с лишаване от домакинство от 5 срещи и глоба от 200 лева Габровница-04 (Горно Сахране). Съгласно чл. 34/1/2 от Дисциплинарния правилник наказва с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба от 50 лева помощник треньора на Асеновец-2005 (Асеновград) Димитър Илиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки