Гигс: Страхотно ще е като подобрим рекорда на Ливърпул

Ветеранът в Манчестър Юнайтед Райън Гигс остана много доволен от победата над Челси с 2:1 и каза, че ще е страхотно „червените дяволи” да подобрят рекорда на Лиръпул от 18 титли във Висшата лига

Гигс: Страхотно ще е като подобрим рекорда на Ливърпул

Ветеранът в Манчестър Юнайтед Райън Гигс остана много доволен от победата над Челси с 2:1 и каза, че ще е страхотно „червените дяволи” да подобрят рекорда на Лиръпул от 18 титли във Висшата лига. До края на шампионата останат още два кръга, като на Юнайтед предстои мач с Блекбърн следващата неделя.

 

„Ще се опитаме  оставащи два мача да ги спечелим, за да се улесним още повече. Срещу Блекбърн няма да е много лесно, съм сигурен, че феновете ще дойдат да ни подкрепят и атмосферата ще е страхотна. Равенството вече не влиза в сметките ни, до края ни трябват шест точки. На една ръка разстояние сме от титлата и се надявам още следващата седмица да си я осигурим”, каза уелсецът, който е на път да добави във витрината си 12 титла с „червените дяволи”.

 

„Започнахме двубоя много добре. Можеше и да си махнем крака от педала на газта, но знаехме, че един гол не е достатъчен. След гола на Видич всичко бе вече ясно”, допълни той. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки