Гочето: Черноморец е труп без глава

"Загубихме мача в един честен и коректен двубой и ако се хвърли петно върху победата на Калиакра, това ще бъде от липса на уважение" - категоричен бе наставникът на "акулите"

Гочето: Черноморец е труп без глава
Наставникът на Черноморец (Бургас) Георги Василев остана разочарован от домакинската загуба от Калиакра. 
 
"Загубихме въпреки старанието на нашите футболисти. В много моменти инициативата беше наша, но това вече се превърна в традиция да губим у дома. Хубавото е, че първенството скоро свършва. Остават още четири мача. Трябва да подходим с търпение, след което ни предстои сериозна работа в подготовката и селекцията за следващия сезон. През първото полувреме нашият отбор стоя доста по-добре на терена. Нямаше много голови положения през първата част, но все пак имахме шансове да отбележим. През второто полувреме започнахме отпуснати и бяхме наказани. Калиакра търсеше на всяка цена успеха и го постигна. В атака куцаме много."
 
"Сериозен ребус е за нас отбелязването на голове. Ще продължи тази тенденция да се дава шанс на повече млади футболисти, които са от школата и дълго време са били в сянка. Трябва да направим равносметка дали това ще реши проблемите ни за следващото първенство или трябва да търсим по-пълноценно попълнение като опит и качества."
 
"Виждам Черноморец като един труп без глава, това е нашият отбор до момента. В завършващата фаза при нас липсва скорост и импровизация.
Дашев се стара максимално днес. Знаехме, че можем да поемем риска с него, момчето е адаптирано към обстановката, познава добре футболистите и има тяхното доверие. Борел заслужава уважение и адмирации и в даден момент докрая на първенстовто ще му се даде шанс. Имахе чувстото че сме наказани да играем без публика, но е естествено при тези лоши резултати да няма публика."
 
"Загубихме мача в един честен и коректен двубой, ако се хвърли петно върху победата на Калиакра това ще бъде от липса на уважение."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки