Редът в София застрашен заради "Роксет" и БФС

Концертът на "Роксет" в София е на път да създаде доста главоболия на полицията в столицата, след като от БФС взеха решение двубоя между Левски и Монтана да бъде изместен от 29 на 28 май.

Редът в София застрашен заради "Роксет" и БФС

Концертът на "Роксет" в София е на път да създаде доста главоболия на полицията в столицата, след като от БФС взеха решение двубоят между Левски и Монтана да бъде изместен от 29 на 28 май. Тогава по наредба всички срещи от послединя кръг в "А" група трябва да се изиграят по едно и също време. Това обаче означава, че Левски и ЦСКА ще играят своите мачове взривоопасно близо, като "червените" ще домакинстват на "Българска армия", а "сините" на "Васил Левски". Това създава сериозни предпоставки за сблъсъци между феновете на двата отбора и от полицията са сериозно притеснени за опазването на реда преди по време и след края двубоите.

Освен това, на същия ден, при същия начален час е и "малкото софийско дерби" между Славия и Локомотив София.

Полицията вече е осведомила БФС и телевизията, която държи правата за излъчване на шампионатните мачове, но решение за разместване в програмата все още няма.

Още идната седмица, на 18-ти май, полицията ще бъде вдигната на крак, тъй като от 18:00 часа Левски приема Славия на стадион "Георги Аспарухов", ЦСКА домакинства на Пирин, а Академик София посреща Локомотив Пловдив.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки