Пореден удар по нелегалните букмейкъри, след проверки в Перник

Резултатите от проверката ще бъдат докладвани в прокуратурата с оглед извършени престъпления, свързани с финансовата и данъчната система, незаконен хазарт, нарушаване правата на интелектуалната собственост и пране на пари

Пореден удар по нелегалните букмейкъри, след проверки в Перник

Вчера антимафиотите от сектор ”Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт”, инспектори на ДКХ-МФ и НАП в нанесоха пореден удар на нелегалната букмейкърска мрежа за незаконна хазартна дейност на територията на страната, като този път бе неутрализирано звеното й на територията на Перник, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По време на операцията, в момент на залагания, е предприета проверка в нелегалния букмейкърски пункт. Съставен е акт за незаконен хазарт, иззети са две компютърни конфигурации, фишове и други документи, свързани с незаконната дейност.

Проведената операция пресече възможността за предстоящо откриване на нови нелегални пунктове и в много други градове на страната.

Резултатите от проверката ще бъдат докладвани в прокуратурата с оглед извършени престъпления, свързани с финансовата и данъчната система, незаконен хазарт, нарушаване правата на интелектуалната собственост и пране на пари. Работата по случая продължава.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки