Пенев: Няма да коментирам Батков(видео)

Наставникът на Литекс остана изключително доволен от важния успех над Славия и категорично отказа да коментира изказванията на собственика на Левски, че „оранжевите” ще си купят оставащите мачове докрая на шампионата

Пенев: Няма да коментирам Батков(видео)
Наставникът на Литекс Любослав Пенев остана изключително доволен от важния успех над Славия и категорично отказа да коментира изказванията на собственика на Левски Тодор Батков, че „оранжевите” ще си купят оставащите мачове докрая на шампионата, предаде репортер на Novsport.com.
 
„Добър мач се получи. Иска ми се да бяхме вкарали повече голове, защото създадохме положения. Накрая на мача играхме малко защитно, но важното е, че срещата завърши добре за нас. Нормално е да има напрежение в отбора. Целим се високо, не трябва да сме пренапрегнати или отпуснати. Мачът мина съвсем нормално. Относно накъсването на играта, важна е гледната точка на съдията. Ако сме безразлични към първенството тоест нямаме по-високо поставена цел, но след като искаме да сме първи, винаги трябва да сме максимално концентрирани и да се себераздаваме докрай. Давам шанс на младите, но те наистина тренират добре и показват, че имат качества. Тепърва им предстоят още много работа и много минути, които ще изиграят. Няма да коментирам г-н Батков.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки