Милен: Информациите за Еду са спекулации (видео)

"Питайте Бай Добри за селекцията", отсече Радуканов

Милен: Информациите за Еду са спекулации (видео)

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов отрече най-актуалната информация от днес, в която бившият играч на Арсенал Еду Гаспар заяви пред американско списание, че идва в ЦСКА. Наставникът на "червените" говори пред стадион "Българска армия" преди тренировката на неговите футболисти, предаде репортер на Novsport.com.

„Онзи ден говорих и помолих да не се пускат постоянно информации а трансфери, които трябва след това да опровергаваме. Ако има нещо официално ще го кажа. Информациите за Еду са спекулации. Както казахме и преди, в ЦСКА няма да дойде никой или пък да си тръгне някой, преди да е свършил сезонът. От цял свят футболисти искат да дойдат в ЦСКА, но това не означава, че сме подписали с всички“, каза Радуканов и шеговито посочи домакина Бай Добри като главен отговорник за селекцията в отбора.

Запитан дали играчите вече са насочили своето внимание само към финала за Купата на България със Славия, треньорът отрече такова нещо.  „Сигурно има мисъл за Славия, но най-важният мач е утре. Важното е да победим и да си свършим работата. След това има мач в Пловдив и чак след това идва мачът за Купата. Играем всеки мач за победа. Трябва  да излезем и да победим“.

Според Радуканов няма да има подценяване. „Много неща са възможни, но аз вече ви казах, че не трябва да се подценява нито един мач.  Уважаваме всичките си противници, ще излезем максимално мобилизирани както всеки мач“, отсече той.

Ето пълната група на ЦСКА за двубоя: Иван Караджов, Благой Макенджиев, Костадин Стоянов, Джузепе Акуаро, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Фабрицио Грило, Тодор Янчев, Четин Садула, Борис Галчев, Коста Янев, Петър Стоянов, Емил Гъргоров, Александър Тонев, Маркиньос, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Мишел Платини, Станислав Костов, Килиън Шеридън и Станко Йовчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки