ЦСКА посреща Пирин в търсене на 7-а поредна победа в „А” група

Отборите на ЦСКА и Пирин излизат днес един срещу друг в пореден мач от 28-ия кръг на родната „А” групата. Срещата започва в 18:00 часа и ще се играе на стадион „Българска армия”, а главен рефер ще бъде Стоян Денев

ЦСКА посреща Пирин в търсене на 7-а поредна победа в „А” група
Отборите на ЦСКА и Пирин излизат днес един срещу друг в пореден мач от 28-ия кръг на родната „А” групата. Срещата започва в 18:00 часа и ще се играе на стадион „Българска армия”, а главен рефер ще бъде Стоян Денев.

Нападателят Станислав Костов най-накрая ще напра­ви официалния си дебют за ЦСКА. Това ще стане днес срещу Пирин, откъдето мла­докът дойде на „Армията" през зимата. Костов попад­на в групата за мача и се очаква да влезе в игра след почивката.

Най-вероятно това ще направи и вратарят Благой Макенджиев. Той също бе привлечен от Пирин. Възможно е стражът дори да започ­не като титуляр и така да бъде дадена почивка на Иван Караджов, кой­то игра пълни 90 минути във всички мачове през пролет­та.

Очаква се Спас Делев и Ми­шел Платини да са титуляри срещу Пирин, за да могат да подобрят головите си пока­затели, а по този начин и да защитят пазарната си цена.

Треньорът на Пирин Кос­тадин Ангелов пък ще заложи на един централен напада­тел в лицето на капитана Веселин Стойков. Зад него ще действа намиращият се в отлична форма Иван Цвет­ков. Благоевградчани излизат в подчертано офанзивна схе­ма на игра 4-2-3-1. По лявото крило ще атакува младият Антон Карачанаков, а по дяс­ното - Воденичаров.

Бившият нападател на ЦСКА Димитър Илиев ще ос­тане на резервната скамей­ка и ще се появи в игра през второто полувреме.

Статистика преди мача вижте ТУК.

Читателите на Novsport.com могат да предвидят изхода от мача в играта ни "Прогнози", където в края на всеки месец имат възможността да спечелят атрактивни парични награди. Повече за играта вижте ТУК

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки