Стефан Генов: Вярвам в младите футболисти, Антон Генов ни осакати

Старши-треньорът на Черно Море Стефан Генов Генов заяви, че въпреки кадровите проблеми в тима, той вярва в качествата на своите футболисти и в победата срещу перничани.

Стефан Генов: Вярвам в младите футболисти, Антон Генов ни осакати
Старши-треньорът на Черно Море Стефан Генов Генов заяви, че въпреки кадровите проблеми в тима, той вярва в качествата на своите футболисти и в победата срещу перничани. Наставникът говори пред репортер на Novsport.com, часове преди решителната среща за “моряците” срещу Миньор. 
 
За Перник отпътуваха само 16 играчи, тъй като голям брой от титулярите в щаба на варненци са наказани или контузени. При това положение Генов извика в първия отбор 5 юноши, двама от които са абсолютни дебютанти.
 
„Седем човека са контузени, а трима наказани. Това са основни десет човека. Ще заложа на юноши и на тези, които са картотекирани. На всички им вярвам и въпреки проблемите в тима, мисля че те са осъзнали колко е важен този мач”, разкри Генов.
 
На въпрос дали ще следи резултатите от другите срещи и най-вече Локомотив София и Литекс, той сподели, че не желае да ангажира мисълта си с други двубои, а ще бъде пределно концентриран относно предстоящия сблъсък с Миньор.
 
„Това им казах на момчетата и на разбора- нищо не ни интересува, ние си играем нашата игра и ще видим до къде ще стигнем.”
 
Относно скандала със съдийството на Антон Генов, в срещата с Локомотив София, и последвалата саморазправа на членове на ръководството на отбора със съдията, наставникът на „моряците” коментира:
 
„Той си свърши работата, направи ни състава на нищо. Видяха го всички, мачът се предаваше по телевизията. Това са персонални истории, но човек като няма доказателства само може да предполага. За съдия от ранга на Генов този мач беше песен, но той я изпя по начин, който много ни осакати и много ни ощети.
 

Когато подавахме жалбата гледахме моменти и, ако ви кажа какви отсъждания и подминавания, дори имаше ситуации за червен картон на футболисти на Локомотив. Много грозно, нито етика, нито морал имаше в този съдия”, завърши треньорът на Черно Море 

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки