ЦСКА започва преговори за Иван Цветков

Нападателят със сигурност напуска Пирин и ще продължи кариерата си в друг отбор

ЦСКА започва преговори за Иван Цветков

ЦСКА е поредният клуб, който ще опита да привлече в състава си за новия сезон Иван Цветков. Нападателят със сигурност напуска Пирин и ще продължи кариерата си в друг отбор.

Интерес към него има още Левски, Литекс и Локомотив София. Две оферти от чужбина също са факт. Желанието на самия Цветков обаче е да продължи кариерата си в България. Това ще е приоритет за него поради настояването на съпругата му да не пътуват постоянно. До негово заминаване за чужбина ще се стигне само ако нито един роден отбор не отговори на финансовите му условия. Те не са никак високи предвид класата на нападателя.

Според източник на „Тема Спорт" Цветков ще иска 10 000 евро месечна заплата и определена сума на ръка при подписване на договора. Парите са напълно приемливи за родните грандове. Особено за ЦСКА, където дават по-високи заплати на играчи като Шеридън и Грило.

Цветков е на 31 години, но направи фурор в А група през пролетта. Той е играч със специфичен характер и е много важно как ще се подходи към него по време на самите преговори. Точно заради това червените няма да делегират на Емил Костадинов правото да опита да убеди нападателя да премине на „Армията". С това ще се заеме друг човек.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки