Радуканов: Излизаме за титлата, няма никакви ултиматуми към мен (видео)

Изпълняващият длъжността старши треньор на ЦСКА – Милен Радуканов, направи обръщение към медиите преди утрешния финал в турнира за купата на България срещу Славия, предаде репортер на Novsport.com

Радуканов: Излизаме за титлата, няма никакви ултиматуми към мен (видео)
Изпълняващият длъжността старши треньор на ЦСКА – Милен Радуканов, направи обръщение към медиите преди утрешния финал в турнира за купата на България срещу Славия, предаде репортер на Novsport.com. Както е известно, двата тима се изправят един срещу друг в битка за златните медали на националния стадион „Васил Левски” от 19:00 часа.

„Настроението в отбора е нормално, готвим се за мача от много време. Всичко в отбора е наред, заминаваме на лагер и мислим само за спечелването на титлата. Фаворити няма в такива двубои, случвало се е и аутсайдерът да печели. В последните мачове не можахме да бием и се видя, че нещата не стават толкова лесно, колкото си мислим. Именно заради това очаквам пределна мобилизация от моите футболисти за утрешния мач”, започна Радуканов.  

Младият специалист сподели и очакванията си за представянето на „белите” в предстоящия финал: „Очаквам утре Славия да излезе максимално концентриране за този сблъсък, все пак се готвят за него от месец и половина. Това е финал и в него всичко е възможно, затова ще подходя към двубоя по малко по-различен начин, все пак всичко свършва само в един мач”.

Наставникът на „армейците” отрече и появилите се тази сутрин спекулации, че към него има ултиматум да бъде уволнен, ако не донесе трофея на „Армията”: „Ултиматум към мен няма, всичко, което се пише по вестниците са спекулации. До събота трансфери не коментираме, няма никой, който да си е отишъл от отбора, няма и новодошли”.


„С момчетата си говорим много неща, но аз ще си реша какво ще им кажа преди началото на срещата. В момента разполагам с 25 футболисти, които трябва да тренират здраво, за да се доказват. Това, че сме се класирали за евротурнирите не би трябвало да ни окаже влияние, тъй като, ако спечелим купата ще започнем сезона през август, ако ли не, през юли”, каза още Радуканов.

„Досега направихме каквото можахме за сезона на ЦСКА, въпреки че отборът винаги се бори за повече трофеи. Абсолютно спокоен съм преди този сблъсък, животът продължава, дори да не вземем купата. Призовавам феновете да дойдат на стадиона, както стана с Литекс. Тогава се видя, че невероятната им подкрепа ни помогна да отстраним Литекс”, завърши БГ Моуриньо. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки