Емил Велев: Пожелавам трофей на Левски

Старши-треньорът на Славия Емил Велев заяви, че няма контузени и наказани футболисти преди утрешния финал за купата на България срещу ЦСКА

Емил Велев: Пожелавам трофей на Левски
Старши-треньорът на Славия Емил Велев заяви, че няма контузени и наказани футболисти преди утрешния финал за купата на България срещу ЦСКА .Велев говори пред репортер на Novsport.com, ден преди решителната среща за „белите”.

„За момента всичко е нормално, има около 24 часа до мача, ще преценяваме преди самия него какво ще се прави. Може и да има футболисти, които да прегорят за срещата, все пак не можем да предположим какво ще се случи. Надявам се след първия съдийски сигнал напрежението да изчезне от футболистите, да играят спокойно и да направят нещата максимално добре”, коментира „кокалът”.

На въпрос дали залогът- участие в европейските клубни турнири стои на дневен план за Славия,  Велев сподели, че това е била целта пред най-стария столичен клуб в началото на годината:

„Дали чрез първенството или купата няма значение, ние го правим чрез купата и остана само една крачка. Знаем, че ще бъде трудно, надявам се да стане интересен мач и да зарадваме публиката, която ще бъде многобройна. Видяхте, че и вчера дойдоха и имат огромното желание както се казва дори и на терена да са с нас”.

По повод годишнината на спортен клуб Левски той пожела на отбора и ръководството на „сините” след две години без титла, догодина да зарадват своите привърженици с трофей.

Емил Велев прекара дълги години на Герена като играч и помощник – треньор, а през 2008/2009 година дори беше начело на Левски, донасяйки и последната титла за отбора.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки