Радуканов работи 5 месеца без заплата

Милен Радуканов направи малка революция с отличното пролетно представяне на ЦСКА, без да е взел нито един лев за това

Радуканов работи 5 месеца без заплата

Милен Радуканов направи малка революция с отличното пролетно представяне на ЦСКА, без да е взел нито един лев за това! От Нова година насам треньорът работи всеотдайно за отбора, без да получава заплата, научи „Меридиан Мач".

 

Шокиращото отношение към Радуканов се дължи не на недоволство на босовете от работата му, а на деликатното финансово положение при „червените". Собствениците на клуба от „Титан много трудно успяват да изплатят огромните заплати на играчите, особено на чужденците, което оставя Милен Радуканов на втори план.

 

Те са предпочели да се издължат към футболистите, за да не се получат поредните бойкоти в тима и да не дадат основания на легионерите да разтрогнат по вина на клуба, като го осъдят за дължимите си заплати. Шефовете разчитали на толерантността на Радуканов, който нито за момент не се е оплакал и винаги е обявявал, че за него е чест да работи за „червените".

 

Източването на парите за заплати на играчите е оставило и много други служители в клуба без възнагражденията им. Именно това е била и причината оставка да хвърли Методи Томанов, който няколко години беше скаут в клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки