ЦСКА маха седмина

Търсят нов отбор на Акуаро, Садула отива под наем

ЦСКА маха седмина
Седем футболисти ще напуснат ЦСКА в най-скоро време, съобщава "Меридиан Мач”. За трима от тях - Фабрицио Грило, Килиан Шеридън и Здравко Чавдаров, се предпо­лагаше, че ще си тръгнат от „Армия­та", докато имената на останалите четири­ма са доста изненад­ващи. Става дума за Коста Янев, Четин Садула, Джузепе Акуаро и Емил Гъргоров.

Бившият халф на Сливен ще бъде ос­вободен без транс­ферна сума, въпреки че до преди година бе твърд титуляр, а дори по едно време бе и национал. На Акуаро, който онзи ден напусна бесен „Армията", задето бе сменен от Милен Радуканов още в 43-ата минута на мача с Академик, пък усилено му се търси отбор. Ако такъв не се наме­ри, той също ще бъде освободен. Садула, който дойде през зи­мата, ще остане собс­твеност на ЦСКА, но ще бъде пратен под наем в друг отбор от „А" група. Договорът
на Емил Гъргоров из­тече и той е свободен агент, като най-вероятно ще премине в Лудогорец (Разград).

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов вече разкри, че ще работи с група от 25 човека и именно заради това иска да разкара някои от футболистите, кои­то освен всичко друго взимат големи запла­ти. Това важи най-вече за Килиан Шеридън, който получава вну­шителните 25 000 ев­ро на месец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки