Лицензионната комисия се скри от медиите

Насроченото за днес заседание на Лицензионната комисия към БФС, ще се проведе пред закрити врата, предаде репортер на Novsport.com

Лицензионната комисия се скри от медиите

Насроченото за днес заседание на Лицензионната комисия към БФС, ще се проведе пред закрити врата, предаде репортер на Novsport.com. Председателят на Комисията – Красин Кръстев, все още не е появил в офиса си на улица Цар Иван Асен в столицата, а заседанието ще бъде закрито за медиите поради съображения за сигурност.


Към момента пред офиса на БФС няма никакви официални лица, както и представители на клубовете. Очаква се информация относно решенията на лицензионната комисия да бъде оповестена днес следобед. До 23:00 часа днес БФС трябва да изпрати факс до УЕФА, в който да оповести лицензите на родните участници в евротурнирите.   


Припомняме, че преди няколко дни президентът на БФС - Борислав Михайлов, който е член и на Изпълкома на УЕФА, съобщи, че един от клубовете ни, който ще играе в Лига Европа, може да има проблеми с получаването на лиценз. Това означава, че ако някой измежду Левски, ЦСКА и Локо (София) не получи нужният лиценз, то мястото му в евротурнирите ще бъде заето от Локомотив (Пловдив), който се нареди 5-и в крайното класиране в "А" група. 

Според специалистите "сините" няма да имат проблем с лиценза си, докато нещата около ЦСКА и Локо (София) с получаването му не са съвсем сигурни. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки