Националната тенис лига пуска нов турнир за смесени двойки

Подобен турнир за аматьори и ветерани ще се играе за първи път в НТЛ

Националната тенис лига пуска нов турнир за смесени двойки
Нов турнир за аматьори и ветерани ще бъде включен в Националната тенис лига за настоящата година. Участниците в него ще премерят сили в смесени двойки, което се случва за първи път в рамките на НТЛ.

Състезанието ще се проведе на 23 и 24 юли на кортовете на "БНТЦ Карлсберг" в София. За най-добрите на корта федерацията по тенис ще осигури специални предметни награди, а завършилите в първата четворка ще получат купи (за финалистите) и медали (за трето и четвърто място). Както повелява традицията участниците ще си разпределят и награден фонд.

Междувременно Хасково прие четвъртия турнир от НТЛ за 2011 г. Победител при най-младите стана Атанас Иванов (София), а втори и трети в неговата възрастова група (до 35 г.) са съответно Ивайло Георгиев (Бяла Слатина) и Десислав Димов (Стара Загора). В групата над 35 години шампион стана Ясен Симеонов (Габрово), който във финала се наложи над Димитър Колев от Димитровград с 9/8(5).

При над 45-годишните първото място взе Емил Могилков (Велико Търново), който е едноличен лидер в ранглистата в своята категория. След него се наредиха Христо Колев, Иван Славов и Петър Атанасов. Във финала на последната възрастова група при мъжете над 55 Христо Ангелов от Хасково се наложи над Георги Бучков от Пловдив с 9/5.

При жените се изиграха няколко изключително емоционални двубои, а крайното подреждане изглежда така:

1. Диана Иванчева (София) 2. Марияна Динкова (Пазарджик) 3. Весела Иванчева (София). 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки