Първият поставен отпадна на републиканското по тенис за юноши в Сливен

Финалите на сингъл ще бъдат в неделя, 12 юни

Първият поставен отпадна на републиканското по тенис за юноши в Сливен
Четвърти ден в Сливен продължава Държавното първенство по тенис за юноши и девойки до 16 години. В надпреварата се доиграват срещите от първия кръг на сингъл и втори кръг на двойки, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.
 
От домакините напред продължават Габриел Донев, Александър Начев, Денислав Гочев, Габриела Михайлова и Силвана Петрова. В първия кръг отпадна Ивана Хвърлева, която бе отстранена от Елена Арнаудова, поставена под №5 в схемата.
 
Михайлова отстрани в  два сета Соня Рахмани и се класира за втория кръг на шампионата. При девойките напред продължават още Джулия Терзийска, Христина Дянкова, Габриела Славова, Стефани Андреева и първата поставена Елица Моллова.
 
При юношите голямата изненада на първи кръг е отпадането на първия поставен Владимир Василев ("Лозенец 2000") от представителя на "Пазарджик" Велислав Чолаков след загуба с 3-6, 3-6. 

За втория кръг се класираха третият поставен Любомир Лещански ("Левски), Йордан Диневски, Стоян Плугаров, Петър Атанасов, Мирослав Георгиев и Станислав Ников. 

До края на деня ще се доиграят срещите от първия кръг на сингъл. Финалите поединично ще бъдат в неделя, 12 юни. Победителите и финалистите ще получат специални награди, купи и медали от федерацията и ваучери за предметни награди от фирма "Динамо" – спонсор на първенството.
 

Финалът при смесените двойки  ще бъде в петък, а за титлата при двойките претендентите ще спорят в събота. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки