Емил Костадинов пред Novsport.com: Няма официална оферта от Лацио за Бандаловски (аудио)

„Още не е ясно дали Саша Живеч ще премине в ЦСКА, имаме интерес към него"

Емил Костадинов пред Novsport.com: Няма официална оферта от Лацио за Бандаловски (аудио)

Изпълнителният директор на ЦСКА Емил Костадинов сподели пред Novsport.com, че конкретна оферта от италианския гранд Лацио за крайния бранител Иван Бандаловски към настоящия момент няма.

Снощи италианските медии съобщиха, че римските „орли” искат в редиците си българския национал на „армейците”, а агентът на състезателя Венцислав Митов потвърди информациите.

„Да, така е. Наистина има интерес към Бандаловски от страна на Лацио, като очакваме скоро да получим и конкретна оферта. В момента обаче не мога да кажа нищо повече по този въпрос.

Той е искан и от още три отбора от Серия "А", но не желая да коментирам повече тази тема", заяви Митов.

В Италия вече сложиха и цена на Бандаловски, която според местните медии варира между 1 и 2 милиона евро, но в ЦСКА все още не са получили конкретна оферта за Бандата.

„Нямаме нищо официално, като оферта към момента”, обяви Емил Костадинов пред нашата медия, след което коментира евентуалния трансфер на 20-годишния младежки национал на Словения Саша Живеч, който е сочен за заместник на напусналия в посока Лех (Познан) Александър Тонев:

„Още не е ясно дали Саша ще премине в ЦСКА. Имаме интерес към него, но не липсва такъв и към други играчи, така че ще видим какво ще се получи.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки