Де Хеа обезпокоен от това дали ще е достоен заместник на Ван дер Сар в Манчестър Юнайтед

Вратарят се притеснява от това дали ще може да замести холандеца, ако отиде при "червените дяволи"

Де Хеа обезпокоен от това дали ще е достоен заместник на Ван дер Сар в Манчестър Юнайтед

Вратарят на Атлетико Мадрид Давид Де Хеа твърди, че не се притеснява от възможността да се превърнe в един от най-скъпите вратари в света, ако се присъедини към Манчестър Юнайтед, а по-скоро е загрижен за това дали ще бъде достоен заместник на пенсиониралия се в края на миналия сезон холандски страж на „червените дяволи” – Едвин ван дер Сар, пише „Дейли Телеграф”. 


Според много слухове, Де Хеа, който в момента е титуляр за националния отбор на Испания на Европейското първенство под 21 години, ще се присъедини към тима на Алекс Фъргюсън. В информациите се съобщава, че „червените дяволи” са готови да заплатят 18 милиона паунда, за да вземат в редиците си стража, който ще има задачата да замести Ван дер Сар.

„Чувствам се невероятно мотивиран от факта, че Манчестър Юнайтед мисли за мен. Харесва ми фактът, че те обмислят, че мога да бъда заместник на Едвин ван дер Сар. Ще трябва да продължа да работя усилено, тъй като все още съм в началото на кариерата си и имам още много да работя на това ниво”, заяви Де Хеа. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки